dinsdag 27 november 2012

Over acrobaten zonder bilspek...

Gelukt, hoera!
Mijn allereerste broek met rits. En dus met échte gulp.
Het was vooral de bedoeling om een tof model te vinden voor Melchior-zonder-billen-en-met-stekkebeentjes. De Jacob is eigenlijk (spijtig genoeg!) niets voor hem. Daar heb je ietwat molligere beentjes en een poep om in te bijten voor nodig, net zoals zijn broer Wolf.
Qua beenlengte en -breedte is deze broek ideaal. Maar vanachter vind ik de broek toch weer wat te veel fronsen. Misschien dat dat 'vanzelf' in orde komt eens de Sint is langsgeweest met al zijn snoep en koeken natuurlijk...

In afwachting van wat meer bilspek, zet ik mijn zoektocht naar een 'ideaal' broekpatroon verder. Tips zijn altijd welkom!

Turquoise paspel: Hexagoon
Stof: gerecyKleerd uit een 'miskoop' (broek voor mezelf die ik puur omwille van de stof kocht, maar dus 2 maten te groot)
Patroon: Broek 22 van de Knippie 4/2012, maar ik paste hem wat aan naar eigen goesting en maakte (héél dankbaar) gebruik van de Jacobtutorial van Zonen 09.

5 opmerkingen:

 1. Ooh! Zo mooi! En jouw kleine man is er duidelijk ook heel tevreden mee :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. merci voor je info van google plus, ik snap nooit veel van die dingen maar ga het eens proberen, ik bewerk mijn fotos met Picasa, maar dat valt ook onder die limiet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vind het wel een heel mooie broek, met die turkooizen biezekes.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tof, en het is een echte acrobaat precies! Stekkebenen daar weten wij hier echt alles van maar met een ideaal broekpatroon kan ik je jammer genoeg niet verderhelpen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De kleine man vond het inderdaad ook een mooie broek, maar voor het 'poseerwerk' heb ik hem moeten 'omkopen' en zeggen dat het een spidermanbroek is....

  BeantwoordenVerwijderen