vrijdag 3 februari 2012

Nesteldrang in de plaats van een ander...

Als je met drie zussen tegelijk zwanger bent en alledrie binnen een tijdspanne van 8 weken 'plant' te bevallen, dan werkt dat 'nesteldrangen' een beetje extra aanstekelijk. "Mijn valies staat al klaar." "Mijn wiegske is al opgemaakt!" "Mijn enveloppekes zijn al bijna allemaal klaar." ... 

Zo is er de Grootste zus die iedere avond weer vol spanning afwacht of die ene wee er nu twee en meer worden of toch weer niet.
Grootste zus verwacht een dochter. En ik had het plan een dekentje te haken voor dochterlief. Maar de tijdsnood, een leuke tutorial en schone stofkes brachten me op een ander idee. "Het dekentje is af!" had ik in het nesteldrangerig gesprek kunnen zeggen, maar 't mag nog even een verrassing blijven. 
De Grootste zus houdt van pastelkleurtjes. In de hoop dat ze dit 'pastellerig' genoeg vindt, kan ik u alvast meedelen dat het stofje van bij Annamarieke komt, de nicky velours van bij Pauli, de paspel van bij Hexagoon en de foto's in het donker werden getrokken...

't Mag nog even koud blijven, ons nichtje gaat toch lekker knusjes ingeduffeld kunnen worden...

1 opmerking:

  1. Mooi gemaakt! En wat speciaal met drie zussen tegelijk zwanger en zo kort op elkaar uitgerekend! Bij mijn oudste beviel mijn zus een week later van een meisje, bij de tweede was ze 5 weken later, vier meisjes! Succes met de laatste loodjes?

    BeantwoordenVerwijderen