dinsdag 27 december 2011

Ernesto

Eindelijk! We geraken er nog eens....
En dat om een 'geboorte' aan te kondigen. Niet van het kindeke Jezus... die werd eergisteren al geboren in zijn kribbeke met stro.

Mag Wolf u presenteren:
ERNESTO!
Jawel, he's alife. De broer van Alfredo.

Met een neus,
2 oren, 
al zijn ze niet hetzelfde...
Een staart,
 en 4 pootjes...

Ernesto kijkt een beetje zielig. Het zou kunnen zijn omwille van zijn lelijk staartje (als er nog familieleden volgen, ga ik ze voorzien van een ander staart-gen, toegegeven: nu was het maar een rap-rap-rap-staart). Maar ik denk dat hij vooral wat droevig kijkt omdat hij nog ver weg is van zijn baasje. Als alles meezit, dan rijdt hij morgen de pyreneeën over. Jawel, alwéér naar Spanje. Deze keer 'op bestelling' voor een neefje van het vriendinneke van Alfredo (kan u nog volgen?). Dat neefje is niet pas geboren hoor. Hij wou gewoon ook zo'n Alfredo.... De bestelling werd geplaatst in augustus ergens. De 'voor-onder-de-kerstboom-deadline' werd niet gehaald. Dan maar voor 3 koningen. Want wist u dat het niet Sinterklaas is die kadootjes brengt naar al die Spaanse kindjes (ahnee, hij zit op 6 december bij ons in België en Nederland!)?
Nee nee, de avond van 5 januari zetten de Spaanse kindjes hun schoentje klaar voor..... de 3 koningen of 'Los Reyes'.... Ik hoop dat dat neefje zijn schoen groot genoeg is voor Ernesto. 1 opmerking: