De Goedheilige Man heeft zijn hielen nog maar net gelicht of wij zijn hier al helemaal
into Christmas!
't Is niet mijn schuld,
't is allemaal de schuld van die schone sneeuw...
Let is snow, let it snow, let it sno-o-ow!
350 g bloem
250 g boter
120 g suiker
1 zakje vanillesuiker
2 eidooiers
Bloem, suiker en vanillesuiker mengen.
Boter in blokjes en eidooiers bijvoegen.
Mengen tot een homogeen deeg.
1 uur in de frigo.
Uitrollen en uw klein gespuis vormpjes laten uitsteken (en ondertussen de helft van het deeg in hun mond zien verdwijnen).
10 à 12 minuutjes bakken op 175°C.
Laten afkoelen op een rooster, terwijl u hapgrage vingertjes uit de buurt houdt.
Klaar!
ps: Op de één of andere manier is de foto teruggedraaid nadat ik hem van picasa heb overgeladen op de blog. Ik krijg hem niet meer geroteerd. Iemand raad?
Geen opmerkingen:
Een reactie posten